Ce înseamnă Upgrade 1C? Cum să obții o versiune actualizată a softului și să beneficiezi de o reducere mare?

Progresul nu stă pe loc și, fiți de acord, este normal să folosești cele mai moderne și tehnologizate produse de pe piață. Dacă ai posibilități, aproape întotdeauna îți vei cumpăra un smartphone sau un automobil nou în locul celor vechi și mai puțin performante.

Este aceeași situație și cu referință la softuri. Dar, din anumite motive, nu toți utilizatorii de softuri le actualizează la versiunile lor mai noi și mai moderne. Mai ales când vine vorba despre soluții software cu plată.

Absolut greșit! Căci, spre deosebire de smartphone-uri și automobile, soluțiile software pentru automatizarea afacerii sunt o resursă care permite eficientizarea activității dvs. și sporirea veniturilor. În acest articol vrem să vă relatăm despre modalitatea de obținere a softului actualizat 1C.

Ce este „Upgrade 1C”?

Cuvântul „upgrade” se traduce prin „a îmbunătăți” și „a actualiza”. Aceste două cuvinte exprimă cel mai exact conceptul programului de actualizare a versiunilor produselor 1C. Un telefon sau un automobil vechi poate fi înlocuit cu unele noi în cadrul programelor „Trade-In”. În astfel de programe, dealerul calculează valoarea de piață actuală a automobilului vechi și, cum ar veni, îl „cumpără” de la dvs., scăzând această valoare din costul noului automobil.

„Upgrade 1C” este similar programului „Trade-In”, doar că atunci când înlocuim programele vechi cu unele noi 1C se ia în considerare prețul la care ați cumpărat această soluție, și nu cel la care aceasta se vinde în prezent.

Puteți face upgrade:

  • De la versiunile vechi ale produselor 1C la cele noi. De exemplu, de la versiunea „1C: Contabilitate 7.7” la „1C: Contabilitate 8”.
  • De la versiunile mai puțin funcționale la altele mai funcționale. De exemplu, să înlocuiți „1C: Contabilitate 8” cu „1C: Automatizare complexă 8”.
  • De la un program separat la soluții complexe, în care intră și acest program. De exemplu, să înlocuiți „1C: Gestionarea comerțului 8” cu „1C: Complex de soluții aplicate pentru 5 utilizatori”. Acesta din urmă, pe lângă „Gestionarea comerțului” va include și soluțiile „Contabilitate” și „Salarii și gestionarea personalului”.
  • De la versiunea pentru un sigur utilizator – la cea pentru mai mulți utilizatori.
  • Pentru a înlocui câteva licențe pentru un singur utilizator la una de rețea, cu un număr egal sau mai mare de conexiuni.

Cu alte cuvinte – pentru a obține o soluție mai profitabilă și modernă, la un preț mai mic decât cel de piață, deoarece prețurile noilor softuri vor ține cont de prețurile programelor pe care le „predați”.

Cum se calculează prețul noului produs software la cumpărarea în cadrul programului „Upgrade 1C”?

Formula de calcul a prețului este următoarea:

Prețul noului produs – Prețul produsului predat + 50 lei.

Totodată, valoarea obținută ca urmare a aplicării formulei de mai sus nu poate fi mai mică decât jumătatea costului produsului dorit. Cu alte cuvinte, indiferent de prețul produsului pe care îl predați, nivelul maxim al reducerii este de 50% .

De exemplu, dacă schimbați „1C: Contabilitate 7.7” cu „1C: Contabilitate 8”, atunci prețul pentru noua versiune va constitui:

(6000 – 3300) + 50 lei = 2750 lei (Prețurile sunt orientative)*

„Upgrade 1C” este o șansă reală de a obține, cu bani puțini, o soluție mai eficientă pentru afacerea dvs. Toate informațiile necesare pentru a asigura continuitatea activității vor fi transferate în versiunea nouă a programului. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru siguranța datelor, nici pentru eventuale perioade de nefuncționare.

În același timp, trecerea la versiunea 8.3 de la versiunea 7.7 sau altele anterioare versiunii 8 va oferi companiei multe avantaje noi. Cum ar fi, de exemplu, formulare gestionabile (care pot fi complet reconfigurate pentru necesitățile unei anumite afaceri) sau aplicații mobile 1C pentru afaceri (care pot fi cumulate convenabil în mediul software 1C). De asemenea, cea de-a opta generație de produse software 1C dispune de o interfață nouă și ușor de utilizat, care este dezvoltată pe baza comentariilor și sugestiilor de la utilizatorii 1C din diferite companii.

Obțineți o consultație gratuită de la experții noștri cu privire la beneficiile concrete pe care le poate oferi afacerii dvs. un upgrade al produselor 1C. Totodată, experții noștri vă vor ajuta cu un calcul individual al costului „Upgrade”-ului. Pentru aceasta este suficient să completați formularul de feedback de pe site-ul nostru sau să sunați la numărul de telefon +373 22 857 158.