Elaborarea individuală a soluțiilor software pentru business-proiecte

Contactați-ne dacă planificați crearea unui nou proiect de afaceri sau dacă doriți îmbunătățirea sau extinderea afacerii existente. 

Vă vom ajuta în crearea site-ului companiei, în promovarea acestuia, în organizarea evidenței contabile și evidenței gestiunii. Suntem gata să punem la dispoziția afacerii Dvs. un departament IT personal, bazându-ne pe experiența noastră de peste 10 ani în acest domeniu.

 • 14
  ANI PE PIAȚA
  SERVICIILOR IT
 • 95
  PROFESIONIȘTI
  ÎN ECHIPĂ
 • 65%
  DIN CLIENȚI AU VENIT LA NOI
  ÎN URMA UNEI RECOMANDĂRI
 • 29
  PROIECTE FINISATE
  ÎN ULTIMUL AN
 • 1478
  CLIENȚI
  DIN 15 ȚĂRI

Despre noi

Grupul de companii Meta Sistem a fost creat în anul 2008 în Chișinău, Republica Moldova.

În peste 10 ani de existență a sa, compania a intrat pe piața internațională și se poate lăuda cu implementarea cu succes a unor proiect în Ucraina, Kazahstan, Franța, Germania, Elveția etc.

Suntem specializați în elaborarea soluțiilor software personalizate pentru proiectele de afaceri.

Pe lângă dezvoltarea produselor proprii, compania se ocupă de asistența produselor altor dezvoltatori. Pentru fiecare proiect este desemnată și muncește o echipă de specialiști și un consultat, care studiază proiectul în cele mai mici detalii.

De asemenea, compania se ocupă, de furnizarea serviciilor de outsourcing de specialiști IT, de promovarea site-urilor în Europa și USA, precum și de lansarea propriilor start-up-uri.

VITA
Alexandr Polevoi - Director financiar

Bună ziua stimați colegi! Aș dori să Vă mulțumesc pentru o muncă productivă și excelentă împreună cu Dvs. Vă mulțumesc pentru o abordare foarte flexibilă și atitudine binevoitoare față de companie și de mine personal, pentru deschiderea și dispoziția Dvs., profesionalism și obiectivitate. Este foarte plăcut să lucrezi cu asemenea oameni. Mai mult ca precis că noi vom continua colaborarea, dar deja în alte proiecte. Vă multumesc mult!

.
Moldatsa
Oxana - Contabil de categoria 1

Am creat în 1C darea de seamna 2-INV pe semestru, apoi am descărcat în formatul XML pe site-ul servicii.fisc.md. Totul s-a primit impecabil! Mulțumesc mult tuturor angajaților META pentru o muncă profesionistă!

.
Orizont
Galina - Contabil Șef

Lucrul nostru cu Meta Sistem, cu care noi colaborăm pe platforma «1C Întreprindere», noi îl apreciem ca unul de nota 10! Aceasta este aprecierea noastră pentru toate sferele de colaborare, și prin aceasta e spus totul!

.
Z Outlet
Elena - Contabil Șef

Colaborarea noastră cu compania Meta Sistem ne convine complet, toți termenii indicați sunt respectați. Lucrul cu această companie - este oferirea ajutorului în gestiunea programului 1C la prima necesitate și deservirea prietenoasă. Este o colaborare fructuoasă

.
Tirex Petrol
Alexei Martalog - Director financiar

Cu Meta Sistem noi colaborăm deja al doilea an, complet încredințând lor suportul sistemului nostru 1C de evidență. Noi prețuim responsabilitatea în lucru și profesionalismul, de aceea suntem încrezuți că această colaborare va dura încă mult timp

.
Propac
Galina - Contabil Șef

Aș dori să recomand băieții din Meta Sistem drept niște profesioniști în domeniul său. Consultantul este mereu în contact, întotdeauna se stăruie să înțeleagă și să soluționeze fiecare întrebare, care pe programul 1C. Doar impresii bune de la colaborare.

.
Amdaris
Mariana - Contabil Șef

Mulțumim pentru competență și abordare individuală. Configurarea noastră a fost specializată de angajații Meta Sistem pentru particularitățile activității noastre. Rapid, comod și fără erori, anume așa cum trebuie să lucreze sistemul de evidență contabilă.

.
Rompetrol
Ludmila Orghei - Contabil Șef

Recomandăm cu siguranță compania Meta Sistem - drept niște executori excelenți a soluțiilor automatizate pentru contabilitate. Pe parcursul la câțiva ani de colaborare noi treptat am elaborat configurarea care este orientată anume sub mecanica lucrului nostru: «retezând cea ce era în plus și adăugând necesarul».

.
Felicia
Alexei Colosov - Director tehnic

La momentul dat noi cu compania Meta Sistem lucrăm asupta unei configurări pentru operațiuni comerciale și de casierie. Proiectul este destul de voluminos, lucrările sunt efectuate pe blocuri, fiecare parte este preventiv discutată și coordonată. Aș dori să menționez profesionalismul directorului tehnic al companiei și atenția către părerea și doleanțele noastre.

.
Easy Сredit
Ruslan Țurcanu - Director financiar

Deja mai mult de 4 ani noi colaborăm cu Meta Sistem. Aparte aș dori să mulțumesc consultanților. Configurarea individualizată sub microcreditare, a ușurat considerabil lucrul contabilității noastre. Încă odată vă mulțumesc pentru profesionalism și abordare individuală.

.
Very Important Lot
Cardanov Valerii - Directorul companiei

Eu lucrez cu compania Meta Sistem deja mai mult de un an. Compania se remarcă prin profesionalism în toate: calitatea pregătirii pentru îndeplinirea proiectelor; calitatea programării; calitatea controlului muncii îndeplinite. Îndeosebi aș dori să evidențiez voința și dorința angajaților de a ajuta în toate întrebările și problemele apărute, chiar și în detrimentul timpului său liber.

.
InTheDark
Gheoghe - Clientul

Am căutat mult timp pe cineva care ne poate ajuta să creăm site-ul. Am decis să apelăm la serviciile "Meta Sistem" și așteptările noastre au fost îndeplinite complet. Site-ul corespunde cerințelor noastre față de design și funcționalitate. În special dorim să evidențiem designul. Colaboratorii "Meta Sistem" au înțeles absolut viziunea noastră și au realizat tot ceea ce am planificat inițial. O interacțiune bună cu clientul și un feedback rapid. Raportul preț/calitate este dincolo de laudă. Vom fi bucuroși să cooperăm în continuare!

.
LaSèche
Gurcova Maria - Directul general al companiei

Aș dori să împărtășesc minunata noastră experiență de lucru cu compania Meta. Noi am decis să deschidem compania noastră pe un joc fitnes în anul 2016. Când eu am apelat pe Anton (Partenerul adminsitrator), noi am discutat proiectul in detalii, el a ascultat totul necesar, a dat recomandări utile, și în decurs de două-trei zile noi deja am primit devizul pentru proiect cu prețuri foarte plăcute, în comparație cu alte companii. Tot lucrul a for predat ideal în termenul stabilit. Deoarece noi ne aflăm în Franța, toate convorbirile noastre au avut loc în Skype, și nu au fost nici un fel de dificultăți în lucrul la distanță. Când apăreau bug-uri sau erori, în orice oră a zilei noi luam legătura cu Olga, care ducea proiectul nostru, și ea întotdeauna momentan răspundea, fiind rezolvată problema. Noi suntem foarte mulțumiți de munca depusă, și am dori să vă mulțumim pentru lucrul și profesionalismul Dvs.

.
Nir Amihai & Co.
Olga Serebreanaia - Avocat

Biroul nostru de avocați avea nevoie de un site simplu și comod. Compania Meta a reușit să realizeze un site modern în gama de culori și stilul ales de noi. Multumim compania pentru suport și ajutor!

.
Dio Plus SRL
Serghei Aramă - Marketolog

La momentul adresării în compania Meta Sistem noi deja aveam un site, dar el nu ne convenea. Compania Meta Sistem a fost aleasă aleatoriu, prin motor de căutare. La compania dată noi ne-am adresat pentru ajustări, dar managerul compoaniei ne-a recomandat să facem un site nou conform cerințelor noastre. Îndeosebi aș dori să menționez binevoința echipei și atenția față de doleanțele noastre. Noi cu succes am trecut de etapa intermediară de creare a site-ului. Continuăm colaborarea noastră. Doleanță: considerând particularitățile gestiunii părții administrative a siteului, am dori să primim indicii pentru lucru în formă de screenshot-uri. Aceasta va fi foarte accesibil și comod, îndeosebi dacă ele vor fi sistematizate după categorii. Mulțumesc! Îi doresc acestui colectiv tânăr, simpatic și ambițios succese și realizarea celor mai îndrăznețe începuturi.

.
INDELIT
Janna Gorodețkaia - Manager PR

Indiferent de volumul mare de lucrări, studioul a îndeplinit comanda. Echipa de dezvoltatori a realizat toate doleanțele noastre, cât referitor la design atât și structura site-ului. În afară de aceasta, nu putem să nu menționăm creativitatea echipei tinere a studioului, care le permite crearea unui design modern și găsirea unor soluții originale a problemelor apărute.

.
Stip
Valerii Dimcov - - Director adjunct

La noi permanent apăreau probleme cu lucrul site-ului nostru. Mărfurile nu se afișau, întocmirea comenzii nu întotdeauna lucra, cea ce ducea la pierderea clienților. Noi am decis să ne adresăm în compania Meta pentru crearea unui magazin online nou. În primul rând - lucrul a fost îndeplinit calitativ și în termenul stabilit, probleme cu catalogul nu apar, cea ce este important pentru noi și clienții noștri.

.
ArtHustle
Islam Aliev - Client

Avem un proiect destul de complex, cu o serie de particularități, și am căutat mult timp un studio web conform căruia ar putea fi realizat. Am avut dubii și îngrijorări referitor la o colaborare cu o companie din străinătate, însă băieții de la Meta Sistem au ascultat cu mare atenție doleanțele noastre, abordând proiectul cu multă responsabilitate. Distanța nu a reprezentat o problemă, toate problemele fiind soluționate rapid prin conferințe Skype. Subliniem în mod special responsabilitatea, atenția la detalii și deschiderea angajaților. Managerul era mereu disponibil, chiar și în afara orelor de program. Proiectul a fost realizat în 4 luni, după cum a fost convenit, în pofida tuturor modificărilor survenite pe parcurs. Am rămas plăcut impresionați. Avem încă multe planuri de dezvoltare a proiectului, de aceea vom continua cu plăcere colaborarea cu Meta Sistem.

.
Gonvaro-con
Postolachi Anatolii - Director

În legătură cu faptul că întreprinderea noastră ți-a extins activitatea, creând o diviziune nouă, a apărut necesitatea creării unui site nou. Ne-am adresat la compania Meta Sistem. Site-ul a fost creat calitativ și la timp, plus la aceasta managerul proiectului sa dovedit a fi o persoană tânără și plăcută. Suntem mulțumiți de colaborarea cu Meta Sistem.

.
IK-Sound
Artur Barîșev - Conducător, compozitor și designed audio

Mult timp am căutat, cui să comandăm crearea site-ului nostru, per final ne-am adresat la compania „Meta” și nu am dat greș. Lucrul a fost îndeplinit la cel mai înalt nivel și la un preț convenabil. Băieții „au nimerit-o” din prima cu designul, a fost aprobat practic momentan, iar însăși site-ul a fost gata chiar cu câteva zile mai înainte de termenul stabilit, fapt de care am fost plăcut uimiți. Suportul tehnic răspunde instantaneu, toate momentele se discută și se hotărăsc fără probleme. Site-ul lucreazp foarte rapid și întradevăr bucură ochiul. Ne-a fost foarte plăcut să lucrăm cu compania „Meta”, și în viitor ne vom adresa neapărat încă odată.

.
Purcari
Stefan Barbu - Director IT și Proiecte Informaționale

Grupul Purcari a început colaborarea cu compania «META SISTEM» mai bine de un an în urmă. În cadrul acestei colaborări fructuoase au fost implementate o serie de proiecte WEB bazate pe CMS WordPress. Colaboratorii companiei «META» sunt profesioniști, cu excelente abilități în domeniul IT. Procesele bine stabilite de implementare a proiectelor, în special WEB, le permit să fie extrem de receptivi la diversele solicitări complexe pe care le poate avea orice client. Coordonatorii de proiecte oferă un suport calitativ la toate implementările efectuate, pe o perioadă lungă de timp. Experiența noastră cu compania «META SISTEM» este una plăcută și sperăm să fie o conlucrare de lungă durată.

.
VITA
Alexandr Polevoi - Director financiar

Bună ziua stimați colegi! Aș dori să Vă mulțumesc pentru o muncă productivă și excelentă împreună cu Dvs. Vă mulțumesc pentru o abordare foarte flexibilă și atitudine binevoitoare față de companie și de mine personal, pentru deschiderea și dispoziția Dvs., profesionalism și obiectivitate. Este foarte plăcut să lucrezi cu asemenea oameni. Mai mult ca precis că noi vom continua colaborarea, dar deja în alte proiecte. Vă multumesc mult!

Moldatsa
Oxana - Contabil de categoria 1

Am creat în 1C darea de seamna 2-INV pe semestru, apoi am descărcat în formatul XML pe site-ul servicii.fisc.md. Totul s-a primit impecabil! Mulțumesc mult tuturor angajaților META pentru o muncă profesionistă!

Orizont
Galina - Contabil Șef

Lucrul nostru cu Meta Sistem, cu care noi colaborăm pe platforma «1C Întreprindere», noi îl apreciem ca unul de nota 10! Aceasta este aprecierea noastră pentru toate sferele de colaborare, și prin aceasta e spus totul!

De ce noi?

Prețul fix pentru proiect

Discutăm, din start, cu Dvs. toate detaliile privind volumul, specificul și costul proiectului. Din acest motiv, nu avem surprize neplăcute care se traduc în costuri suplimentare pentru client.

Respectarea termenelor de predare

Datorită elaborării diagramei lui Gantt privind implementarea fiecărui proiect, monitorizarea realizării efective a acestuia și evidenței obligatorii a buffer-ului temporar, riscul de întârziere față de data planificată de predare a proiectului, se reduce la minimum.

Muncim împreună

În conformitate cu principiile dezvoltării Agile, implicăm clientul în luarea deciziilor la toate etapele dezvoltării produselor software

Abordare individuală

Studiem toate procesele de afaceri ale companiei, pentru a găsi soluția optimă pentru problema Dvs. Suntem gata să îndeplinim sarcini de orice dificultate în limitele bugetului Dvs.

«Afaceri la viteza gândului»

Este dificil să dezvolți o companie, dacă nu profiți de toate avantajele pe care le oferă dezvoltarea modernă a tehnologiilor informaționale. Acum, când ”site-urile – roboți” pot prelua o parte semnificativă a funcțiilor monotone de oficiu, iar sistemele de automatizare a proceselor de lucru permit perfecționarea lor, fiecare manager de întreprindere ar trebui să tindă să-și îmbunătățească propriul proiect prin implementarea unor astfel de soluții.