Configurații individuale

În prezent, 1C este un software standard conceput pentru monitorizarea vânzărilor, gestionarea stocurilor și depozitelor și pentru alte activități ale întreprinderii. Cu toate acestea, pentru a introduce opțiunea de automatizare a programului 1C în majoritatea cazurilor trebuie să se ia în considerare particularitățile activității întreprinderii. Acest lucru se referă nu numai la tipul obiectelor supuse evidenței contabile, ci și la frecvența de monitorizare, la complexitatea rapoartelor pregătite și la multe alte aspecte. În aceste cazuri, adaptarea programului 1C la necesitățile întreprinderii și conducerii acesteia va fi cea mai bună soluție pentru o dezvoltare de perspectivă.

La noi veți putea comanda elaborarea programului 1C pe platformele 8.2 și 8.3. De asemenea, veți putea afla mai multe detalii despre particularitățile implementării software-ului în conformitate cu exigențele individuale.

Serviciul de elaborare a programului 1C: posibilitățile pentru întreprinderi

Lucrările de completare și îmbunătățire în programul 1C sunt necesare doar atunci când funcțiile standard ale programului nu sunt în stare să satisfacă exigențele întreprinderii. Adaptând configurațiile la exigențele personale ale întreprinderii, aceasta obține posibilitatea de a :

  • crea rapoarte contabile pe formulare individuale;
  • modifica formatul documentelor;
  • modifica și adapta rapoartele contabile la propriile exigențe;
  • primi noi formulare pentru întocmirea rapoartelor externe;
  • moderniza sistemul de calcul al remunerării și alte servicii.

Elaborând în mod corect configurațiile software-ului, întreprinderea are posibilitatea de a reduce considerabil timpul necesar pentru pregătirea rapoartelor, pentru analizarea activității întreprinderii și alte sarcini.

Principiile de elaborare a 1C

Pentru ca elaborarea personalizată a programului 1C să fie maximal efectivă, munca specialiștilor este împărțită în mai mult etape:

  • Efectuarea unui audit – o serie de activități, menite să analizeze și să studieze tipul de activitate a întreprinderii.
  • Rezultatele obținute vor permite să fie creată o structură a programului cât mai exactă, care să țină cont de specificul activității întreprinderii. Crearea unui calendar pentru implementarea sistemului. Programarea în 1C este realizată în conformitate cu graficul stabilit. În majoritatea cazurilor, acest grafic reprezintă sistemul de diagrame ale lui Gantt, care permit să se vizualizeze în mod clar etapele de executare a anumitor lucrări.
  • De obicei, timpul minim de implementare a programului este de 7 luni.
  • Implementarea: Fiecare modul este realizat în mod separat și presupune o testare intermediară și finală, precum și instruirea persoanei responsabile.

Elaborarea configurației 1C este realizată cu participarea specialiștilor din diferite domenii: experți cu profil îngust, programatori, consultanți. Proiectul este supravegheat de managerul de proiect.

Costul de elaborare la compania META

Prețul unei configurații personalizate a software-ului 1C depinde de o mulțime de factori diferiți: de exigențele clientului, de particularitățile activității întreprinderii și altele. De regulă, bugetul minim este de 5.000 euro – această cheltuială este recuperată chiar din primele luni de la implementare.

Elaborarea profesională în sistemul 1C în Chișinău (Moldova) la un preț foarte accesibil – este unul din serviciile oferite de compania noastră, pe care puteți să-l comandați în regim online. Suntem gata să oferim acest serviciu atât companiilor care au deja un software instalat, cât și acelor întreprinderi ce au nevoie de o elaborare completă de la zero.

Expediați solicitarea chiar acum, completând formularul special indicat sau luați legătura cu specialiștii noștri prin orice altă modalitate accesibilă. În cel mai scurt timp, vom calcula bugetul necesar și vom începe executarea lucrărilor.

Vă rugăm să ne apelați la num. de telefon 0 (22) 857-157