O Abordare complexă

Transformați utilizatorii rețelei internet în clienții Dvs.!

Deseori, în activitatea lor companiile se confruntă cu probleme din domeniul IT, ce nu pot fi rezolvate doar de un furnizor de servicii (automatizarea pe platforma 1C, site web, rețele și server). S-ar părea că e suficient să apelați la 3 companii diferite și problema este rezolvată!

Dar cum veți gestiona situația în care produsele software de la diferite companii producătoare trebuie să interacționeze între ele? De exemplu, aveți obiectivul de a crea un site web și de a-l sincroniza cu platforma 1C. Aceasta înseamnă că trebuie să lucrați cu două firme, dar în timpul realizării proiectului niciuna din ele nu își va asuma responsabilitatea pentru gestionarea procesului de implementare și atunci va trebui să acționați în calitate de manager de proiect.

Acum, imaginați-vă că aveți nevoie de elaborarea unui site web cu un catalog de produse. Pentru crearea site-ului vă veți adresa la o firmă de web design, în timp ce toată informația despre produse se păstrează în programul 1C. Baza de date a programului se stochează, la rândul său, pe un server îndepărtat. În total, vor fi necesare 3 companii contractante pentru a se ocupa de proiectul Dvs. Dacă la un moment dat vă veți confrunta cu defecțiuni în întregul sistem, nu veți ști la care din cele 3 companii să apelații pentru remedierea defecțiunilor. Va trebui atunci să pătrundeți adânc în partea tehnică a problemei, să pierdeți mult timp la reparația defecțiunilor, în timp ce fiecare din cei trei contractanți vă va asigura că nu poartă nicio vină.

Cum a fost cândva:

Acum, însă, există o soluție pentru această problemă. În Moldova operează compania ”Meta Sistem”, care oferă o gamă completă de servicii IT, inclusiv automatizarea evidenței contabile pe platforma 1C, dezvoltarea site-urilor web și asistența tehnică (www.meta-sistem.md).

Datorită integrării serviciilor, veți putea lucra cu un singur reprezentant al companiei Meta Sistem, cu care veți rezolva toate problemele ce vor apărea. Nu va mai trebui să vă pricepeți în detaliile tehnice, destul de complexe, ale proiectului. Va fi suficient să indicați un obiectiv, iar toată interacțiunea între departamente va avea loc în interiorul companiei Meta Sistem.

Cum este acum:

Datorită acestei abordări, a devenit posibilă construirea unui sistem automatizat de atragere a clienților din rețeaua internet.

Astăzi, practic nimeni nu mai caută mărfuri și servicii în presă sau privind îndelung vitrinele de pe stradă. Tot mai multe persoane caută informația în internet. Din punctul de vedere al vânzărilor, persoanele se află în una din cele trei stări: ”încă nu vreau să cumpăr”, ”deja nu mai vreau să cumpăr” și ”vreau să cumpăr acum”.

Formulând întrebarea în motorul de căutare, utilizatorii rețelei sunt în cea mai favorabilă poziție pentru Dvs.: în starea ”vreau să cumpăr acum”. Dar cum faceți astfel, încât intrând în internet clienții să găsească anume compania Dvs.?

Datorită unor măsuri complete de promovare a site-urilor Dvs., vom face astfel încât acesta să apară în primele 5 rezultate după cuvintele cheie concordate cu Dvs. Dar nu este suficientă doar trecerea pe site. Traficul trebuie să se transforme în apeluri telefonice. Este important să aveți un site care să ”vândă” bine și pe care, odată intrat, potențialul Dvs. client să se rețină și să Vă apeleze. De toate acestea, se va ocupa departamentul de Web design al companiei.

Vindeți produse, mărfuri? Conținutul site-ului Dvs. trebuie să conține neapărat un catalog, iar informația pentru acesta este generată în mod automat din platforma 1C (denumirea produsului, fotografia, disponibilitatea în stoc). Când clientul face comanda pe site, informația trebuie să ajungă în 1C pentru emiterea facturii fiscale. Aceste sarcini sunt de competența departamentului 1C împreună cu departamentul de design.

Cum a fost deja menționat, baza de date 1C este stocată pe server. Puteți achiziționa un server, însă acest pas presupune că va trebui să aveți o cameră specială pentru el și personalul necesar pentru asistența lui. Desigur, cumpărarea unui server este foarte scumpă. Din acest motiv, este mai simplu și mai comod să închiriați un server la distanță de la compania Meta Sistem. Acest lucru vă va permite să stocați datele pe un server sigur și fiabil, situat în unul din cele mai mari centre de date din Europa, să reduceți considerabil cheltuielile, scutindu-vă astfel de toate grijile pentru asistența serverului și beneficiind de serviciul de backup al sistemului. Acest lucru este de competența departamentului tehnic al companiei Meta Sistem.

Prin proiectarea corectă a site-ului web, veți transforma traficul pe site în apeluri telefonice. Un apel este o verigă importantă în lanțul de transformare a unui utilizator al rețelei internet în clientul Dvs. Compania Meta Sistem vă va ajuta să automatizați procesul de evidență a apelurilor în intrare, sporind, astfel, posibilitatea de transformare a unui apel primit într-un client fidel. Acest lucru va fi posibil datorită sistemului de automatizare a interacțiunii cu clienții pe platforma 1C.

În acest mod, datorită muncii coordonate perfect între cele 3 departamente ale companiei, am creat un sistem de atragere automatizată a clienților din rețeaua internet.