Dezvoltarea propriei afaceri online – compensarea în proporție de până la 50% a cheltuielilor pentru întreprinderile private mici și mijlocii

 

De mult timp vă gândiți la crearea unui serviciu web complet pentru dezvoltarea propriei afaceri pe internet, însă amânați mereu din cauza costului crescut al investițiilor necesare?


Compania Meta-Sistem SRL este un consultant precalificat pe lângă Grupul de consultanță pentru micul business al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care poate acorda întreprinderilor private mici și mijlocii granturi în valoare de 50% din costul proiectelor de consultanță. 

 

Pentru a se califica, o întreprindere trebuie să corespundă următoarelor criterii de eligibilitate:

  • Mărime: Cu cifra de afaceri anuală de până la €50 milioane sau cu bilanțul contabil total mai mic de €43 milioane. De regulă sunt companii cu mai puțin de 250 de angajați.
  • Proprietate: doar companii private care se află in proprietatea cetățenilor locali.
  • Experiență: companiile care au experiență de lucru mai mult de doi ani. Nu se finansează startup-urile, companiile care activează pe piață mai puțin de 1 an, sau companiile cu activitatea stopată mai mult de 1 an.
  • Domeniu: se iau în considerare companiile din aproape toate sectoarele și industriile, cu excepția companiilor angajate în activitatea militară sau producerea echipamentului militar, activitatea ce ține de tutun, jocuri de noroc sau prestarea serviciilor financiare.
  • Integritate: grad înalt de fiabilitate a reputației. Nu sunt finanțate companiile care se află sau s-au aflat în litigii, care ar putea afecta implementarea proiectului.

 

 

Puteți obține consultanță gratuită apelând numărul de telefon 022-857-157 sau la adresa electronică sales@meta-sistem.md.

Pentru informații mai detaliate despre granturi, vizitați site-ul oficial al BERD (https://www.ebrd.com/work-with-us/advice-for-small-businesses/moldova.html) sau luați legătura cu reprezentantul BERD (+373 22 211614, knowhowmoldova@ebrd.com).