Crearea unui magazin online

Cumpărăturile în rețeaua internet au devenit o componentă importantă și de neînlocuit a vieții contemporane. Spre deosebire de magazinele obișnuite, serviciile online oferă o descriere detaliată a produselor, consultații ale specialiștilor, livrare operativă a cumpărăturilor până la ușa dumneavoastră. Iar clientul nu este nevoit să consume prea mult din timpul său. Însă pentru a realiza toate acestea, internet-magazinul trebuie să fie elaborat cât mai bine, ținând cont de interesele cumpărătorilor potențiali.

Elaborarea magazinului online

Crearea unui magazin online se realizează în etape consecutive:

  • elaborarea structurii detaliate a viitorului magazin și stabilirea caietului de sarcini, care să descrie toate particularitățile fiecărei pagini-tip;
  • stabilirea logicii de interacțiune cu utilizatorul, a elementelor ajutătoare și a modulelor care ajută cumpărătorii să se orienteze, să obțină răspunsuri la întrebările lor, să compare ofertele și să aleagă marfa potrivită pentru ei, precum și să plaseze comanda;
  • crearea și aprobarea designului, care ține cont de stilul și structura elaborată;
  • etapa de programare și testare a funcționării resursei elaborate.

Aspectele la care trebuie să fiți atenți

  • Calitatea prezentării mărfurilor. Pozele detaliate, posibilitatea de vizualizare în 3D și alte opțiuni specifice sporesc probabilitatea cumpărăturilor.
  • Conținutul textual de calitate. Utilizatorul trebuie nu doar să vadă marfa, ci și să obțină o reprezentare detaliată despre aceasta, lucru posibil cu ajutorul conținutului textual al site- ului.
  • Un catalog comod al mărfurilor. O navigare corectă trebuie să fie cât mai simplă pentru orice utilizator, indiferent de experiența acestuia în rețea.

Un rol deosebit de important îl au posibilitățile de comunicare implementate în structura funcțională a site-ului – cumpărătorul trebuie să aibă posibilitatea permanentă de a lua legătură cu administrația magazinului sau cu managerul pentru consultații.

Cum să alegeți designul magazinului online

Înainte de a începe crearea internet-magazinului, specialiștii consultă preferințele de design ale conducătorului. De asemenea, clientul trebuie să răspundă la întrebarea ce preferă: un design unic al resursei sau utilizarea unui șablon prestabilit – ambele variante au avantajele lor.

  • Un site pentru vânzarea online cu design creativ are nevoie de o anumită perioadă pentru elaborare. Aici designerii țin cont de toate aspectele, garantând un design bine gândit și o structură optimă, care corespunde tipului produselor dumneavoastră.
  • Și avantajele magazinului online creat pe baza unui șablon sunt evidente – vorbim aici despre o structură gata elaborată, ținând cont de tendințele de dezvoltare a shoppingului online modern, precum și prezența tuturor opțiunilor necesare pentru realizarea activității: legătura cu rețelele sociale, diferite variante de pagini pentru amplasarea produselor, cumpărarea cu un singur click sau legătura automată cu un consultant etc. Conducătorul are posibilitatea de a începe activitatea online într-o perioadă foarte scurtă, chiar dacă are la dispoziție un buget limitat.

Unde puteți comanda un magazin online la cheie

După cum arată practica și experiența îndelungată a specialiștilor studioului web META, fiecare proiect este individual. De aceea costul magazinului-online depinde de particularitățile activității companiei, amploarea acesteia și preferințele individuale ale administrației.

La studioul META puteți comanda un magazin online în Moldova la cele mai avantajoase prețuri. Noi vă propunem soluții gata, elaborate de specialiști, precum și posibilitatea de a comanda o machetă individuală. De asemenea, vă recomandăm să luați în calcul și varianta închirierii un magazin-internet – o soluție rapidă și comodă pentru cei care doresc să își lanseze afacerea în timp cât mai scurt.

Completați online o cerere conform formularului sau luați legătura cu noi chiar acum.

Vă rugăm să ne apelați la num. de telefon 0 (22) 857-157