Comandarea transferurilor

Oamenii zboară în mod regulat la odihnă sau cu chestiuni de serviciu, iar un transfer de grup sau individual - este o modalitate confortabilă de a ajunge de la aeroport la hotel sau invers. Aceasta este o opțiune practică pentru orice călătorie de la punctul A la punctul B. De exemplu, la sosirea în oraș, o persoană trebuie să se urce cât mai repede în mașină și să meargă la un restaurant pentru o întâlnire de afaceri - sau să ia un prieten/rudă de la gară și să-l/o ducă la hotel. Astfel de clienți prețuiesc punctualitatea și nivelul înalt de deservire. Companiile încearcă să-și îmbunătățească lucrul, să facă serviciile cât mai convenabile posibil. Pentru atingerea scopurilor propuse este nevoie de un site cu funcționalitate avansată - pentru a automatiza procesele de afaceri.

Cum funcționează?

Persoana va comanda pe noul dumneavoastră site anume acea călătorie de care are nevoie. Ea va putea seta data, ora, marca adresele și raporta numărul de pasageri, va putea alege o mașină (marca, clasa, numărul de locuri etc.), indica preferințele sale. De exemplu, va concretiza că are nevoie de un scaun auto pentru copii sau de o întâlnire la aeroport (cu tăbliță). După specificarea tuturor parametrilor și dorințelor necesare, are loc calcularea automată a costului și clientul poate plăti comanda online.

Care sunt avantajele?

Astfel de sisteme ajută la creșterea profiturilor cu 40-50% - reduc costurile și accelerează îndoit procesarea cererilor. Compania are posibilitatea de a vedea neajunsurile, de a construi mai eficient relațiile cu clienții și de a obține clienți permanenți.

Alegerea automobilului

Programul ține evidența tuturor mașinilor din parcul auto, afișează datele șoferului, starea acestuia (ocupat/liber) și comentariile - acest lucru vă permite să întocmiți graficul de lucru, să controlați personalul și să creșteți loialitatea față de companie.

Baza de clienți

De asemenea, se colectează baza de date cu istoriile de cooperare. Și la următorul apel va fi posibil de salutat persoana după nume. Sistemul trimite mesaje despre starea comenzii, amintește despre întâlnire. Acest lucru economisește atât timpul dvs., cât și cel al pasagerului.

Viteza de procesare

Sistemul începe analiza cererii, găsește mașina, șoferul, calculează costul călătoriei, face modificări în programul angajatului și trimite un SMS clientului. Și persoana știe deja că va fi luată la o anumită oră și adusă la adresa indicată, iar dumneavoastră aveți un program pregătit - și totul este sub control.

Date analitice

Toate procesele sunt automatizate, se păstrează rapoarte financiare (vouchere, plăți). Cifrele, indicatorii și materialele obținute vor ajuta la luarea deciziilor strategice corecte pentru a optimiza personalul și activitățile întreprinderii. În acest mod organizarea lucrului va ajunge la un nou nivel.

Pentru a alege opțiunea potrivită pentru sistemul CRM, se determină viitoarea funcționalitate a acestuia, viteza de procesare a cererilor și alte caracteristici. În funcție de criteriile clientului, compania Meta-Sistem va pregăti o ofertă de produse, va implementa și configura programul.